Skip to main content

André Myhrer

I en generellt allt mer stillasittande vardag för stora delar av våra barn i Sverige, där många hamnar framför en dator eller skärm efter skoltid tycker jag att Hej Aktivitets verksamhet, som möjliggör för alla barn oavsett ekonomisk eller social situation att kunna aktivera sig med olika saker under kontrollerade former efter skoltid är helt fantastisk och något jag vill vara med att uppmuntra.

Jag vet själv hur mycket idrott och rörelse gett mig under min uppväxt, hur jag med min bror slagit frispark efter frispark och försökt att träffa krysset, klättrat över stock och sten, cyklat och lekt kurragömma eller sprungit oss trötta jagandes bollar eller stakandes i skidspåret på täkten utanför vårt hem i Bergsjö i spåret som pappa spårat. Vet hur bra man mår när man sen får sätta sig ner i soffan, känna endorfinerna i kroppen. Alla barn har rätt att röra sig och därför är jag stolt ambassadör för Hej Aktivitet.

Close Menu

Vilka är vi?

Hej aktivitet! drivs av Strands IF som är en idrottsförening som bildades 1901. Vi är en flersektionsförening och bedriver idag handboll, friidrott, konståkning och fotboll i vår verksamhet.

_________________________

Kontaktuppgifter: